Spelmarken

En lite mysigare pod om spel

Författare: spelmarken (sida 1 av 4)

Avsnitt 28 – X-mas special 2016


Efter ett lite längre uppehåll är vi äntligen tillbaka! Omständigheter har gjort att vi inte kunnat spela in på ett tag men nu är den dynamiska kvartetten samlad. Vi har hunnit spela massor med spel eller nästan alla utav oss iallafall. Vi skrotade temat som tombolan gav oss och talar istället om vad vi ska spela under julen och framöver.

Avsnitt 27 – Bifigurer


I veckans avsnitt råder det lite förvirring om vad vi ska snacka om men Daniel har iallafall kört DnD, Jocke Overwatch och Mr. 100% Stefan har klarat av Return of the Tomb Raider, vad Tomas spelat behöver vi inte fråga.

Avsnitt 26 – Spelskurkar


I veckans avsnitt diskuterar vi våra favoritskurkar i olika spel. Tomas har precis installerat ett nytt ”spel” på telefonen. Stefan visar upp en narcissistisk sida av sig själv. Jocke är väldigt exalterad över en trailer han har sett. Daniel har varit delaktig i ett stort event som han berättar om.

Avsnitt 25 – Fuskande datorer


I veckans något försenade avsnitt snackar vi om dessa jäkla fuskande datorerna! WoW-ligan avlägger sin veckorapport och Stefan har äntligen fått sitt Rise of the Tomb Raider där han hittills mest tömt skogarna på alla vilda djur och gjort ryggsäckar. Vi pratar även lite om veckans, om inte årtiondets nyhet och så har vi första tävlingen! Sedan kommer vi framöver att komma med ett nytt avsnitt varannan vecka.

Avsnitt 24 – Favoritvapen i spel


Trion Tomas, Daniel och Jocke är helt fast i WOW-träsket. Stefan har inte trillat dit än men har dock klockat en ansenlig summa timmar i Witcher 3. Vi pratar våra favoritvapen och har även besök av en mystisk figur som haft det tufft i livet.

Avsnitt 23 – Frågestund


I veckans avsnitt svarar vi på era frågor. Tomas ligger under en filt och snackar Legion, Daniel pratar om sina tidiga WoW-år och även Jocke hänger på i det snacket så Stefan passar på att ta sig en lur.

Avsnitt 22 – LAN

I veckans avsnitt pratar vi om tankar och gamla minnen kring LAN, tiden med tjockskärmar och Joltcola är förbi, men fenomenet lever vidare. Stefan har dragit på sig en rejäl släng av förkylning, förmodligen från fjälljakten här kring stugan, men har ändå kunnat beta av lite Witcher 3. Daniel har förälskat sig i ett gammalt spel, och avslöjar att han planerat en resa vid årsskiftet. Jocke är arg, pilsk och bajsnödig, men har fått upp lågan för Legion. Tomas förkunnar sin ”äkta” kärlek till ett spelbolag, hänger med Jocke i Azeroth och visar sig snål till inköp av spel. Ett jävligt bra avsnitt kort och gott.

Avsnitt 21 – Voice actors


I detta veckas avsnitt avhandlar vi temat ”Voice actors”, trots att de alltid står i skuggan av titlarna i sig så utgör de en stor del av hela upplevelsen. Daniel lever farligt när han pratar skit om Jockes skötebarn Dark souls. Stefan briljerar under veckans tema. Jocke är skitarg i vanlig ordning, men lurade döden utanför stugan. Tomas är tillbaka från fångenskapen i Kanada och har hårdtestat demot av Fifa 17.

Avsnitt 20 – Recap Sommaren 2016


Vi är tillbaka! Sommaren är över och vi har åter tagit plats i stugan. Något ringrostiga men taggade att återigen prata spel. Vi tar upp vad vi gjort under sommaren. Vi avhandlar allt ifrån Uncharted 4, Speedrunning och Spelmuseum till Battlefield 1 och arkadhallar. Hoppas ni följer med oss in i höstens mörker!

Avsnitt 19 – Spelvåld


Efter 9 långa dagar så är äntligen avsnitt 19 här. Vi har svårt att få ihop dagar att spela in alla tillsammans men vi drar hellre ut på det än att splittra vår dynamiska kvartett. Denna vecka är det spelvåld som ligger på schemat. Stefan har druckit öl i Tyskland, Jocke har lirat lite Hardline. Sedan har Tomas och Daniel besökt Connect-bar i Umeå.

Äldre inlägg

© 2017 Spelmarken

Tema av Anders NorenUpp ↑